Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång. Vi är engagerade, med ett genuint intresse för våra kunder och deras bästa. Vi vet om att vi är starkare tillsammans och genom vårt samarbete skapar vi förutsättningar för en mötesplats som är välkomnande, inkluderande och levande. Vi använder oss i vardagen av en hel del sunt förnuft ihop med vår lokala kännedom och försöker att inte krångla till saker och ting i onödan för våra kunder.

Vem söker vi?

Vi söker medarbetare till Kassa/Kundtjänst, och letar efter dig som studerar i närområdet och vill extraknäcka några timmar i veckan. Det är meriterande om du studerar ekonomi på högskolenivå och det är även positivt om du talar flera språk. Du behöver vara över 18 år och kunna jobba på samtliga våra kontor.

Våra medarbetare i Kassa/Kundtjänst är bankens ansikten utåt och skapar en välkomnande första kontakt med våra kunder. Du servar våra kunder genom att guida och hjälpa dem hitta den bästa lösningen utifrån deras förutsättningar. Vi vill att du är serviceminded, ordningsam, lyhörd och gillar att samarbeta med andra på ett prestigelöst sätt. Du har ett starkt självdriv, tar egna initiativ och gillar kundservice.

Hos oss får du en möjlighet att utvecklas. Varmt välkommen med din ansökan!

Rekryteringsinformation

Maila CV och några korta rader om dig till . Sista ansökningsdag är 16 oktober, men urval sker löpande så dröj inte med att skicka in din ansökan. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Gudmundsson, HR-chef, tfn: 0247-886 83.

#ingenvanligbank