Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång. Vi är engagerade med ett genuint intresse för våra kunder och deras bästa. Vi vet om att vi är starkare tillsammans och genom vårt samarbete skapar vi förutsättningar för en mötesplats som är välkomnande, inkluderande och levande.

Om tjänsten

Som försäkringsspecialist planerar och strukturerar du ditt arbete självständigt. Du genomför kundmöten, ger avancerad rådgivning och gör komplexa affärsupplägg med försäkringslösningar gentemot företag och företagsägare. Du arbetar självständigt och tillsammans med företagsrådgivarna för att utveckla befintliga kunders försäkringsaffär samt bearbeta kunder för att även bli försäkringskunder. Det är viktigt att du är komfortabel med ett rörligt arbete eftersom kundmöte genomförs på samtliga våra kontor men även på plats hos kunden.

Du kommer att ha ett övergripande ansvar för försäkringsfrågor i Leksands Sparbank där det krävs att du löpande håller dig uppdaterad kring nyheter på området. Dessutom kommer du att ansvara för en del internutbildningar för både företags- och privatrådgivarna samt att du coachar dina kollegor inom försäkringsområdet.

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som har förmåga att arbeta strukturerat och självständigt, med ett starkt eget driv och ett lösningsorienterat tankesätt. Du trivs i rollen som specialist och tycker om att dela med dig av din erfarenhet. Du har goda kunskaper om försäkringsmarknaden och är van att möta företagskunder och företagsledare. Du kan arbeta resultatinriktat och har dokumenterat goda försäljningsresultat i tidigare roller. För tjänsten behöver du ha relevant Swedsec-licens och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete som försäkringsspecialist samt Livdiplom. Du har lätt att kommunicera i såväl tal som skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Leksands Sparbank strävar efter att bli regionens mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat där vi hjälper varandra, har roligt tillsammans och utvecklas ihop. Vi arbetar även kontinuerligt för att stärka vårt hållbarhetsarbete - socialt, ekonomiskt och miljömässigt – och vi verkar dagligen för en hållbar och levande Siljansbygd.

Varmt välkommen med din ansökan!

#ingenvanligbank

Rekryteringsinformation

Maila CV och några korta rader om dig till . Sista ansökningsdag är den 31 augusti. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Björn Rinstad, VD, tfn: 0247-886 75 eller Linda Gudmundsson, HR-chef, tfn: 0247-886 83.