Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång. Vi är engagerade med ett genuint intresse för våra kunder och deras bästa. Vi vet om att vi är starkare tillsammans och genom vårt samarbete skapar vi förutsättningar för en mötesplats som är välkomnande, inkluderande och levande.

Om tjänsten

Vi söker nu en driven Marknadschef, som kan hantverket och som har förmågan att arbeta både strategiskt och operativt. Du ansvarar för att planera och organisera Leksands Sparbanks marknadsfrågor i syfte att utveckla och bibehålla goda kund- och affärsrelationer, i samarbete med ditt team som består av en kommunikatör och en webbredaktör. I arbetsuppgifterna ingår det ansvar för vår varumärkes- och kommunikationsstrategi och att budgetramar hålls, samt att organisera, planera och genomföra marknadsaktiviteter och säkerställa att dessa följs upp och utvärderas. Du leder vårt hållbarhetsarbete tillsammans med sparbankens chefer genom vårt samhällsengagemang/sponsring och övrigt hållbarhetsarbete utifrån sparbanksidén.

Som ledare på Leksands Sparbank kommunicerar du våra visioner och översätter dem till konkreta mål för våra medarbetare. Du stöttar dem i deras utveckling och ger dem förutsättningar att lyckas i sina uppdrag. Du förväntas skapa ett arbetsklimat som präglas av öppenhet, delaktighet och arbetsglädje. Tjänsten är på heltid och gäller tillsvidare (provanställning tillämpas), du rapporterar till VD och ingår i sparbankens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

  • Du har en relevant högskoleutbildning, minst tre år, alt jämförbar utbildning
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som chef och att leda ett team
  • Du har dokumenterad erfarenhet av att ha drivit varumärkesarbete på både strategisk och operativ nivå
  • Du har goda kunskaper i copyarbete och Content Management. 
  • Du har strategisk och operativ erfarenhet av arbete med sociala medier samt CMS-verktyg
  • Du är nytänkande, vågar gå från ord till handling och ta beslut
  • Du handlar konsekvent och kan arbeta strukturerat utifrån fastställd strategi
  • Du är prestigelös, ger andra utrymme att utvecklas och är öppen för att ge och få feedback 

Vad erbjuder vi dig?

Leksands Sparbank strävar efter att bli regionens mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat där vi hjälper varandra, har roligt tillsammans och utvecklas ihop. Vi arbetar även kontinuerligt för att stärka vårt hållbarhetsarbete - socialt, ekonomiskt och miljömässigt – och vi verkar dagligen för en hållbar och levande Siljansbygd.

Varmt välkommen med din ansökan!

Rekryteringsinformation

Maila CV och några korta rader om dig till . Sista ansökningsdag är den 25 februari. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Björn Rinstad, VD, tfn: 0247-886 75 eller Linda Gudmundsson, HR-chef, tfn: 0247-886 83.