Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång. Vi är engagerade med ett genuint intresse för våra kunder och deras bästa. Vi vet om att vi är starkare tillsammans och genom vårt samarbete skapar vi förutsättningar för en mötesplats som är välkomnande, inkluderande och levande. 

Se nedan för våra sommarjobb på fyra olika avdelningar. 

Kassa/Kundtjänst

Vi söker dig som vill arbeta med att guida och hjälpa våra kunder med olika ärenden i Kassa/Kundtjänst. Du blir bankens ansikte utåt och skapar en välkomnande första kontakt med de som kommer in. På Leksands Sparbank arbetar vi aktivt med kundnöjdhet och vi vill att du ska tycka om att hålla en hög servicenivå. Dessutom vill vi att du är ordningsam, lyhörd och gillar att samarbeta med andra på ett prestigelöst sätt. Att du tar egna initiativ och får energi av att möta andra människor är också viktigt i den här tjänsten. Det är meriterande om du studerar på högskolenivå.  Arbetet sker på våra kontor i Leksand, Rättvik och Insjön.

Ekonomi

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med ekonomi. I arbetsuppgifterna ingår bland annat hantering av post, arkivering, dagliga avstämningar samt arbete med leverantörsfakturor och kassabokningar. Du bör vara noggrann, våga ställa frågor och kunna arbeta självständigt. Vi premierar sökande som studerar ekonomi på högskolenivå. Arbetet sker på vårt huvudkontor i Leksand.

Operativ risk, compliance och säkerhet

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med penningtvättsrelaterade frågor genom utredningar, kontroller och uppföljningar. Du bör vara noggrann och ha god analytisk förmåga, vara bra på kritiskt tänkande samt ha förmåga att arbeta självständigt. Vi premierar sökande som studerar ekonomi eller juridik på högskolenivå. Arbetet sker på vårt huvudkontor i Leksand.

Fastighet

Vi söker dig som kan backa upp vår fastighetsförvaltare under sommaren. Vår fastighetsskötare ansvarar för inre och yttre skötsel av våra fastigheter och är bland annat kontaktperson för våra hyresgäster, hanterar tekniska verktyg och säkerställer väl fungerande arbetsytor. Under sommaren ligger största fokus på trädgårdsskötsel. Vi vill att du är serviceinriktad och ordningsam, samt att du tar egna initiativ och har öga för hög standard inom fastighetsskötsel. Det är meritande om du utfört liknade jobb tidigare, men inget krav. Du behöver ha körkort för tjänsten. Arbetet sker på våra kontor i Leksand, Rättvik och Insjön.

Vad erbjuder vi dig?

Leksands Sparbank strävar efter att bli regionens mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat där vi hjälper varandra, har roligt tillsammans och utvecklas ihop. Vi arbetar även kontinuerligt för att stärka vårt hållbarhetsarbete - socialt, ekonomiskt och miljömässigt – och vi verkar dagligen för en hållbar och levande Siljansbygd.

Rekryteringsinformation

Maila CV och några korta rader om dig till . Glöm inte att skriva vilket jobb du söker. Du behöver vara över 18 år för att sommarjobba hos oss. Sista ansökningsdag är den 23 februari. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Gudmundsson, HR-chef, tfn: 0247-886 83.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss på www.leksandssparbank.se och följ oss gärna i sociala medier på FacebookInstagram, eller LinkedIn.

#ingenvanligbank