När vi träffade Rolf strax innan midsommar hade det gått två veckor efter att han fått klartecken att köra och redan då var fyra av sex långbänkar på plats, en av två stora parkmöbler med tak och avbytarbås till hemma- och bortalag.

- Idé, beslut och handling ska ligga väldigt tätt, säger Rolf som har varit ivrig att få grejerna på plats så snabbt som möjligt så att de kan användas i sommar.

Rolf har byggt och levererat många parkmöbler åt bland annat Leksands kommuns rastplatser med start för ungefär 25 år sedan och vet hur man ska bygga för att de ska bli bra för de som använder dem och för att de ska hålla i många år. Vi frågade om de kommer att palla med 25 år här på IP?

- Det räcker inte, 75! Det kan ju i och för sig inte jag...hmm. Jag ska krypa upp ur graven om 75 år och kolla, säger Rolf med ett skratt. 

Leksands Sparbank stöttar Insjöns IFs satsning på Insjöns IP med 90 000 kronor från bankens vinst som återinvesteras i bygden. Tack till alla som är kunder i Leksands Sparbank som gör sådana här saker möjliga och framförallt tack till Rolf och Insjöns IF som tar hand om och utvecklar Insjöns IP!