Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet
Familj samlad runt öppen eld och lagar mat på en stekhäll från Dalum.

Dala Narkotikasök: På sökuppdrag med Anders, Tuffe och Stök

”Det roligaste är att man blir så tight med hundarna. Jag umgås med dem 24-7, i och med att vi både jobbar och lever tillsammans, så man får en otrolig relation", säger Anders Danielsson som tillsammans med de högutbildade sökhundarna Tuffe och Stök utgör Dala Narkotikasök.

Hjärtsäkra din förening och bygden ❤

Utbilda er förening och få 1000 kr! Snabb hjälp med HLR och tillgång till en hjärtstartare kan göra skillnaden mellan liv och död. Därför vill vi motivera fler att utbilda sig i HLR, som ännu ett initiativ för att hjärtsäkra Dalarna och förhoppningsvis kunna rädda fler liv.

Aktuella företagare: Viikgruppen

Malin Bladh och Camilla Roos ser till att fixa festen riktigt ordentligt. Med dem som projektledare för bröllopet, festen eller företagseventet kan kunderna bara slappna av och njuta av allt det roliga.

Aktuella företagare: Yukiko Matsuzaki

Hantverk och antikviteter från Sverige går hem i Japan. Yukiko Matsuzakis fingertoppskänsla för kvalitet och unicitet är vad som utgör grunden i företaget Skantique.

Family gathered around fireplace in winter forest in Dalarna

Aktuella företagare: Dalum

Stekhällar för utomhusmatlagning blev Tobias Eklunds entré i företagsvärlden. Nu är han i redo att ta nästa steg med Dalum och viktigt är att passionen, drivkrafterna och friheten alltid hänger med.

Din företagsbank

På Leksands Sparbank kan vi bygden och tar alla beslut i huset. Hos oss får du som företagare personlig rådgivning, så att du får en skräddarsydd lösning som passar just ditt företag – och underlättar både arbetet och vardagen. Våra specialister hjälper dig allt som rör sparande, pension, försäkring, placeringar, skog och lantbruk – så att du alltid är rätt rustad. 

Inte redan företagskund? Bli kund online.

Digital kundtjänst för företagare

Du som företagskund i Leksands Sparbank kan skicka frågor eller önskemål om förändringar i produkter eller tjänster direkt online via vår digitala kundtjänst.

UF-företagare?

Prova livet som företagare. Hos Leksands Sparbank kan du prova på att vara företagskund utan avgift. Vi samarbetar med Ung Företagsamhet (UF) och lär unga om entreprenörskap.

Kvinna och man tittar på information på en skärm

Småföretagen tillbaka på krisnivåer från 90-talet

Småföretagen återhämtade sig snabbt efter pandemin, men står nu inför nya utmaningar som höjda kostnader, snabbt stigande räntor och minskad efterfrågan.

Man standing at a company talking in his mobile

Vanliga frågor just nu

Här får du svar på frågor som ofta ställs till oss. Ta gärna en titt på svaren först. Hittar du inte svar på din fråga kan du kontakta oss för hjälp, till exempel genom internetbanken eller via vår digitala kundtjänst för företag.

Tips och råd till dig som företagare

Aktiebok online

Vår partner Nordiska Värdepappersregistret (NVR) hjälper små- och medelstora aktiebolag att snabbt och enkelt föra aktiebok online. NVR:s digitala aktieböcker gör det enkelt för alla att göra rätt.

Räkna på kostnaden för ett företagslån

Tänk på säkerheten!

Har du koll när det kommer till digital säkerhet? Vi lägger stor fokus på just säkerhet och att ha säkra lösningar för alla våra tjänster. Allt för att du ska kunna känna dig trygg som kund.

Checklistor för företag – kom igång med hållbarhetsarbetet

Att komma igång med hållbarhetsarbetet kan kännas som ett stort steg, men det behöver inte vara komplicerat. Som inspiration och tips har vi tagit fram checklistor där vi listar olika exempel på åtgärder och aktiviteter, stora som små, som kan föra er verksamhet mot en mer hållbar framtid.

Olika branscher har olika behov, därför finns fyra checklistor: för företaget, skogs- eller lantbruket, fastighetsbolaget och bostadsrättsföreningen.

Checklista Bostadsrättsföreningar (pdf)
Checklista Skog- och Lantbruk (pdf)
Checklista Företag (pdf)
Checklista Fastighetsbolag (pdf)

Nyheter

  • 2024-04-16 11:03
  • 2024-03-05 09:45
  • 2024-01-19 15:25