Hoppa till textinnehållet

Företag

Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster för ditt företag som förenklar din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar just ditt företag inom bland annat finansiering, lönehantering och betalningar. Låt oss bli din företagsbank!

Aktuellt just nu

Corona: Råd och stöd till företagare

Vi har samlat tips, råd och nyttiga länkar för dig som företagare, såväl som bankkund och privatperson, som kan komma väl till pass nu i coronavirusets spridning och påverkan.

Företagare: Integrera affärssystemet med banken

Nu kan du enkelt och billigt automatisera delar av ditt bolags administration. Niklas Karlsson på ekonomibyrån Bissacc i Mora hjälper företagare att automatisera och digitalisera delar av redovisningsarbetet. Bland annat genom att använda vår tjänst där man kopplar ihop internetbanken med affärssytemet. Spara tid du också.

Pär Matsson, företagsrådgivare på Leksands Sparbank tillsammans med Niklas Karlsson på ekonomibyrån Bissacc i Mora.

Ta genvägen - köp ett företag

Sugen på att växa? Varför inte ta genvägen via ett redan existerande bolag. Här är tipsen för dig som vill snabba på expansionen genom att köpa färdigt.

Smiling man in car

Nyhet! Tre företagspaket med lite olika innehåll

Bas, Plus och Bokför är våra tre företagspaket som innehåller smarta tjänster för en smidigare vardag. De ger dig även mer tid för företaget. Oavsett om du är en start-up eller ett företag i tillväxtfasen så finns det något som passar alla!

Pratbubbla som visar ikoner med företagspaketen Bas, Plus och Bokför

Tips och råd för dig som företagare

Bättre koll företagets ekonomi

Har du expansionsplaner? Vill du veta mer om hur du skriver avtal? Eller hur du kan öka din trygghet som företagare? Vi bevakar och samlar information och inspiration om det som kan var viktigt för din företagarekonomi.

Covid-19: Råd och stöd till företagare

Inloggning FIGO

Här kan du som samarbetande återförsäljare till Swedbank Finans registrera kreditprövningar och skriva ut avbetalnings/leasingkontrakt.

Swedbanks aktiekurs

SWED-A 0.08 %
156.86 SEK
2020-11-24
17:29

Nyheter

  • 2020-08-25 13:50
  • 2020-08-24 08:23
  • 2020-08-17 14:33